maanantai 5. marraskuuta 2012

Tästä se lähtee♥



Heissan rakkaat Blackjackit ja uudetkin 2NE1-fanit!♥

Tämän blogin tarkoitus on kerätä kaikki suomalaiset, Suomessa asuvat ja suomenkieliset 2NE1-yhtyeen fanit kokoon. Vannoituneimpia ja vakituisempia faneja kutsutaan siis Blackjackeiksi. Voimme suunnitella yhteisiä miittejä ja keskustella kaikesta, mikä liittyy vähänkin 2NE1:iin. Uutta materiaalia (uutisia, kilpailuja, videoita ym.) lisätään joka kuukausi ellei useamminkin. Kaikki materiaali käännetään suomeksi, jotta tieto 2NE1:sta tulee perille pelkästään suomen kielellä pärjäilevillekin.

Äänestä 2NE1 MAMA 2012 (kokonaisuudessaan Mnet Asian Music Awards 2012)-palkintojen saajaksi täältä. Äänestäminen vaatii kirjautumisen.

Virallinen YouTube-kanava täältä.

K-pop ryhmä 2NE1 keskustelee läpimurrostaan Yhdysvalloissa.


Video sisältää tietoa esimerkiksi siitä, miksi 2NE1 pamautti jättipotin Korean musiikin historiassa ja mitä 2NE1 todellisuudessa on. Raikuvat aplodit Chaerin "CL" Leen kohteliaasta, sujuvasta ja selkeästä englannin kielen käytöstä. Ihailtavaa on myös muiden tyttöjen kärsivällisyys.

2 kommenttia:

  1. kaikki 2ne1:hen jäsenet on oikeesti niin sika kauniita!! ne on täydellisii <3 :)) toski videos cl on niin kaunis :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, ehdottomasti! :)
      Itseasiassa pidän 2NE1:in tyttöjä kaikkein kauneimpana kpop-tyttöryhmänä, sisältä ja ulkoa! Oma lempparini on aina ollut CL, mutta muutkin tytöt ovat yhtä kauniita!

      Poista