maanantai 27. tammikuuta 2014

Tiesitkö tämän...osa 2!

Tiesitkö tämän...


Vasemmalta oikealle, alkaen ylhäältä: Park Bom, Gong "Minzy" Minji, Sandara "Dara" Park, Chaerin "CL" Lee

2NE1:sta?

  • 2NE1 (Official Facebook) on tällä hetkellä kaikista tykätyin kpop-tyttöryhmän Facebook-sivu (yli 6 miljoonaa tykkäystä, mukaan lukien minä). 2NE1 on myös ensimmäinen kpop-tyttöryhmä, joka on saavuttanut yli 6 miljoonaa tykkäystä Facebookissa. Tykätyin kpop-ryhmä poikien puolelta on Big Bang (yli 7 miljoonaa tykkäystä).
  • 2NE1:ia pidetään parhaimpana kpop-tyttöryhmänä mm. Puolassa, Saksassa, Singaporessa ja Amerikassa.
  • CL on kertonut, että hän osaa pirtää ihan hyvin, mutta vain jos hän piirtää leijonakarhuja, possukaneja ja ankkakäärmeitä
  • Bom opiskeli nuorempana Lesley-yliopistossa, pääaineena psykologia. Bom on myös opiskellut kuusi vuotta vaihto-oppilaana Amerikassa.
  • Daran lempivärejä ovat pinkki ja punainen. Dara kutsuu pikkuveljeään Sanghyunia (kyllä, juuri se MBLAQ:n söpöläinen) lempinimellä "Baby".
  • Minzy kuuntelee paljon rockia, kuten Radioheadia, Rolling Stonesia, Nirvanaa, Led Zeppeliniä, Queenia jne. Ennen kuin Minzy debytoi 2NE1:in kanssa, hänet tunnettiin G-Dragonin "lemmikkinä" eli "lapsena, jota GD palvoo jopa enemmän kuin Seungria" (G-Dragon "GD" on Big Bang-nimisen poikaryhmän johtaja, Seungri taas yhtyeen maknae).
Alla oleva kuva lämmittää sydäntä. Aivan-pakko-jakaa:

Alien Couple (T.O.P/Bom) <3

maanantai 20. tammikuuta 2014

Hyvää (myöhäistä) syntymäpäivää Minzy!

Ääääääk! Minzyn syntymäpäivä, joka on siis 18. tammikuuta, oli jo kaksi päivää sitten ja minä tulen uutisoimaan siitä myöhässä! Ja ikää tytöllä on jo pyöreät 20 vuotta!

Noh, näillä mennään:


Mahtava ja loistelias tanssikuningattaremme on todella notkea! :3 

“To every person who wished me a happy birthday!!! I was watching it all >_< Thank you a lot!! Thanks to you it’s the beginning of a great day!!! Thank you!!!”
 -Minzy
Translated by: LENA@EROMAKNAE


Kappas tyttöä!^


keskiviikko 15. tammikuuta 2014

All Or Nothing!

Kauan kaivattu "maailmankiertue" (tarkoittaen tässä tapauksessa Aasian maita) "All Or Nothing" saa jalat alleen lauantaina 1. maaliskuuta ja sunnuntaina 2. maaliskuuta tätä vuotta. Kiertueen ensimmäinen konsertti käynnistyy Soulissa, Etelä-Koreassa klo 18:00. Älä missaa mahdollisuutta päästä katsomaan 2NE1 livenä SK Handball Hallissa, joka sijaitsee Olympic Parkissa!

Halvin konserttipaikka maksaa 99,000 wonia, mutta älä huolestu nollien määrästä, euroissa se tarkoittaa noin 68 €. Jos haluat erikoispaikan  eli "Special Seat":in, se maksaa 150,000 wonia = noin 104 €.
Gmarketissa aletaan myydä 21. tammikuuta klo 20:00 alkaen lauantain keikan lippuja ja 22. tammikuuta samaan kellonaikaan myydään sunnuntain keikan lippuja.
Enemmän informaatiota täällä.



Eli jos suunnittelette perheen tai kavereiden kanssa matkaa ulkomaille, menkää Souliin katsastamaan 2NE1! Taatusti nähtävän arvoinen esitys!

CL muuten voitti parhaimman tanssiesityksen palkinnon Mnet Asian Music Awardissa! 10 pistettä ja papukaijanmerkki:



EDIT//Sivut ovat taas vähän päivettyneet. Kommentoi mitä tykkäät ;)