perjantai 30. toukokuuta 2014

(...myöhäisessä...) Arvostelussa Gotta Be You + Kyselystä

Viimeisin musiikkivideo Gotta Be You on julkaistu YouTubeen varmaan jo viikko sitten, joten tämä arvostelu tulee vähän myöhässä, anteeksi siis siitä.


Come Back Home the Ison Budjetin musiikkivideo ryösti sen verran rahaa, että Gotta Be Youn teossa päätettiin hidastaa (ja tämän videon tuleminen julkisuuteen oli sitäkin hitaampaa, kiitos YG, kiitos vielä kerran). Outo resepti musiikkivideolle. Kokonaisuus on tarina hampaita pilaavasta kirpeästä karkista (joka elää) ja harmaasta homejuustosta (joka on kuollut). Tässä tulee niin lämmin kuin kylmä, ei samaan aikaa, vaan vaihdos on aika brutaali. Tyylin vaihtelu on ajottain mielenkiintoista katseltavaa, vaikka videon salamyhkäinen mutta rento juoni ei oikein päädy minnekään. Ehkäpä siksi se on niin nerokasta ja aikaansa edellä. En usko että tämä mikään halpa video on, vaikka ei tämä ensikatselukerralta pahemmin tyrmääkkään. Vähän epätasainen, odotin parempaa ja paremmalla meinaan siis tietynlaista kiihkoista tunnelmaa, jota tässä ei ole. Kannattaa tosin katsoa vielä muutaman kerran uudestaan, saatat huomata jotain uutta! Gotta Be You on parhaimmillaan parhaimmalla laadulla tarjottu.

Mutta Minzy se sitten kaunistuu vain  (plastiikkakirurgiaako? Tai jotain sellaista olen lukenut). Daralla on näköjään pipovillitys menossa, CL näyttäytyy juonen punaisena lankana, ja vaikka Bomia tuntuu harvoin näkevän, hänet voi kuulla bommittavan Blackjackeja upealla äänellään röllikorviensa kera.

Musiikkivideo: ★★★
Biisi: ★★★★

Blogissa pyöri kysely, jossa lukijoilta kysyttiin lempikappaletta 2NE1:in ihanaiselta "Crush"-levyltä ja oliko niitä yksi, kaksi, muutamia vai päättyivätkö levyn kaikki biisit omiksi suosikeiksi.
Siihen liittyen: toimin Animeconissa DJ:nä iltabileissä (kyseinen con pidetään Kuopiossa 12.-13. heinäkuuta 2014 ) ja oma settini on siis pelkkää K-poppia, josta kyselyn 12 äänellä voittajabiisiksi kiivennyt Come Back Home sitten löytyy *töttöröö* Jos olet iltabileisiin tulossa, käy toki moikkaamassa!
Niin ja kiitos kaikille kyselyyn vastanneille, teitä oli paljon enemmän kuin osasin odottaa!

Ps. 2NE1BlackjacksFinlandia tuunattiin taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti