perjantai 14. maaliskuuta 2014

Mitä kuuluu 2NE1:lle?

CL, G-Dragon ja Skrillex ovat lyöneet musikaaliset päänsä yhteen ja tehneet biisin Skrillexin "Recess"-levylle, joka ilmestyy kauppoihin 17.3.
S'il vous plaît, tässä esimakua tulevasta levystä:





CL nähdään myös G-Dragonin ja Snoop Doggin kanssa seuraavassa PSY:n musiikkivideossa (tunnetaan hiteistään Gangnam Style ja Gentleman). Sitä odotellessa!


2NE1:in viimeisin albumi "Crush" on myynnyt yli viisi tuhatta kopiota Yhdysvalloissa, sijoittuen sijalle 61 Billboard 200-listalla sen ensimmäisellä julkaisuviikolla. Näin albumi rikkoi kaksi ennätystä: se on tällä hetkellä parhaiten myynyt ja Billboard 200-listalla korkeimman sijoituksen saanut K-pop-albumi. Lähes kaikki albumin kappaleet ovat sijoittuneet GAONin Top 20-listalle, Come Back Home ykkösenä. Vain Come Back Home (Unplugged Version) jäi Top 20-listan ulkopuolelle. Onnittelut CL:lle, Bomille, Daralle, Minzylle ja tiimille jotka työskentelevät heidän kanssaan! Hyvää työtä ♥


Ja sitten niihin huonoihin uutisiin:

"Crush"-albumin kuudes kappale MTBD (CL Solo) on joutunut kohtaamaan kritiikkiä, sillä kohdasta 01:07 alkaen kuuluu pojan ääni, jonka on väitetty kuulostavan siltä, kuin poika lukisi Koraania (islamin pyhä kirja, vrt. mm. Raamattuun) biisin taustalla. Muslimit ovat ottaneet tämän loukkauksena ja twiitanneet CL:lle viestejä, joissa CL:n on mm. käsketty lopettaa uransa ja tappamaan itsensä, vaikka CL:n syytä tämä ei ole. Kappale editoitiin uudestaan ja nyt siitä ei kuule enää Koraaniin viittaavaa lapsen ääntä. Kommentoi, mitä mieltä olet tästä muutoksesta ja tapauksesta muutenkin.

Viime postauksessa arvosteltiin Happy-musiikkivideo, ja kohdassa 3:02-3:03 siis esiintyy Jeremy Scott. Taputus olkapäälle ja hiusten pörrötys sinulle (paitsi jos olet kalju), jos tiesit oikean henkilön!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti